Teadetetahvel

PublicTV Laienemine Polikliinikusse

By juuni 20, 2020 No Comments

PublicTV digiekraanid nüüd ka Tallinna Hambapolikliinikus

Alates juunist on PublicTV digiekraanid ka Tallinna Hambapolikliinikus.  Siiani vaid ühistranspordivahendites olnud ekraanide võrgustik täienes viie suuremas formaadis reklaampinna võrra.

Uued ekraanid paiknevad polikliiniku fuajees ja korrustel asuvates ooteruumides. Kuivõrd tavapärane ooteaeg arsti vastuvõtule on orienteeruvalt 15-20 minutit, on auditooriumi reklaamide jälgimise aeg võrreldav ühistranspordis paiknevate kanalite omaga.

Auditoorium ning seetõttu ka sobivate reklaamide ja teavituste sisu on aga mõnevõrra teistsugused kui ühistranspordi ekraanide puhul. Polikliinikus paiknevate reklaamkanalite auditooriumiks on inimesed, kes regulaarselt hoolitsevad oma tervise eest ja seetõttu on huvitatud ka erinevatest tervist toetavatest toodetest ja teenustest. Ainsaks piiranguks on aga see, et reklaamitav sisu ei tohi olla konkurendiks polikliinikus juba olevatele teenusepakkujatele.